ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві похолоднішає

Температура не перевищить +3 градусів

Завтра в Києві похолоднішає

25 листопада в Києві буде хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +1...+3 градуси.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

На заході України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-8 градусів, удень -1...+6 градусів.

У Карпатах без суттєвих опадів, температура повітря вночі -7...-12 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Моршині без суттєвих опадів, температура вночі -4...-6 градусів, удень +3...+5 градусів.

У Трускавці без суттєвих опадів, температура вночі -3...-5 градусів, удень +3...+5 градусів.

У Сваляві без суттєвих опадів, температура вночі -4...-6 градусів, удень +5...+7 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень -1...+5 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, тільки у Дніпропетровській і Кіровоградській областях часом дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6...+1 градус, вдень -1...+6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, часом дощ, вночі з мокрим снігом, у Донецькій і Луганській областях місцями сильні опади; вдень у Харківській області без суттєвих опадів, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -4...+1 градус, вдень 0...+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, часом дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби +1...+8 градусів, у Криму +7...+12 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, часом дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби +7...+12 градусів.

У Ялті часом дощ. Температура вночі +9...+11 градусів, удень +10...+12 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram