ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено на Донбасі за добу

Епіцентром обстрілів залишаються околиці Донецька.

Двох військових поранено на Донбасі за добу
Александр Мотузяник

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в боях поранено двох військових. Ще двоє отримали поранення, підірвавшись на розтяжці. Загиблих немає.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

У Луганській області вчора ворог порушив режим тиші поблизу Щастя. З протилежного боку річки Сіверський Донець бойовики здійснили гранатометний обстріл позицій військових.

Далі по всій ділянці фронту до міста Світлодарськ учора було спокійно.

На Донецькому напрямку біля Зайцевого, Майорська, Новгородського, а також на ділянці фронту від Горлівки до Ясинуватої вчора було зафіксовано 10 ворожих провокацій. При цьому ворог застосовував стрілецьку зброю і гранатомети. Також ворог по разу застосував міномет калібру 82 мм, а також бойову машину піхоти. Це трапилося в Майорську і селищі Новгородське відповідно.

Найбільш інтенсивні бойові дії вчора були на ділянці фронту від Авдіївки до Мар'їнки. Вони почалися після 10:00 і тривали до пізнього вечора. Важкого озброєння ворог при цьому не застосовував. Найбільша кількість ворожих провокацій зафіксована поблизу Пісків, там, зокрема, працювали ворожі снайпери.

На Маріупольському напрямку ворог учора був активним у двох точках - Богданівці та Широкиному. Бойовики намагалися підібратися до позицій військових.

Нагадаємо, в неділю в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинули двоє українських військових, ще двоє отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram