ГоловнаСуспільствоПодії

У Зайцевому Донецької області розслідують потрійне вбивство

Тіла двох жінок і чоловіка, ймовірно військовослужбовця, виявили в приватному будинку.

У Зайцевому Донецької області в приватному будинку були виявлені трупи двох жінок і чоловіка зі слідами насильницької смерті.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група у повному складі на чолі з керівником Артемівського відділу поліції, повідомляє прес-служба Артемівського відділу ГУ НС у Донецькій області.

Як повідомляється, в.о. начальника Артемівського відділу поліції Володимир Гончаров розповів, що 16 листопада о 10:50 від інспектора Артемівського відділу поліції телефоном надійшло повідомлення, що в селі Зайцеве в одному з приватних будинків виявлено невстановлені трупи чоловіка і двох жінок з ознаками насильницької смерті.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці проводять розслідування обставин скоєного кримінального злочину, а також роботу зі встановлення свідків і можливих очевидців події. На даний момент особи вбитих жінок встановлено. Одна із загиблих 78-річна пенсіонерка, інша - 39-річна безробітна. Обидві постраждалі - місцеві жительки. Чоловік ймовірно військовослужбовець, його дані встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, за вказаним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення особи винуватців вбивства, яким загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція виявила схованку з боєприпасами та вибухівкою в Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram