ГоловнаСуспільствоПодії

Авдіївку обстрілював снайпер, а по Пісках вели вогонь із гранатометів

Українські військові у Сватовому за день знищили понад дві тисячі вибухонебезпечних предметів.

Авдіївку обстрілював снайпер, а по Пісках вели вогонь із гранатометів
Фото: Макс Левин

Сьогодні в зоні проведення АТО, як і кілька попередніх днів, було неспокійно. Бойовики за день тричі відкривали провокаційний вогонь у бік наших позицій.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Після 6:00 ранку по Авдіївці з напрямку Спартака працював снайпер. А після 13:50 у напрямку Жабичева і Донецького аеропорту по наших позиціях у Пісках російсько-терористичні найманці вели вогонь із гранатометів і стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

Не дивлячись на постійні провокації, українські військові роблять усе для якнайшвидшого повернення жителів Донбасу до нормального життя. За даними штабу АТО, у Сватовому військові сапери вже ведуть роботи всередині складу РАВ. За день очистили понад 2 га території і знищили більш ніж дві тисячі вибухонебезпечних предметів.

Тривають роботи і з очищення території навколо ліній електропередач Вуглегірської ТЕС. Сьогодні розмінували під'їзні шляхи в районі Попасної.

Нагадаємо, раніше в АТО повідомили, що за минулу добу четверо військовослужбовців на Донбасі отримали поранення, загиблих немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram