ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві Toyota перевернула кавомашину і знищила припаркований Geely

Серйозні травми отримав водій Toyota.

У суботу вдень у Києві на вулиці Саперно-Слобідській сталася ДТП за участю трьох автомобілів, в результаті якої одна з машин перекинулася на дах.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, за попередньою інформацією, при з'їзді з Південного мосту на вулицю Саперно-Слобідську зіткнулися кавомашина Peugeot і Toyota.

За словами очевидців, у правому ряду в напрямку автовокзалу на великій швидкості рухалася Toyota, в цей час зліва від неї кавомашина повертала праворуч на вулицю Кіквідзе. На повному ходу Toyota протаранила кавомашину і, не зупиняючись, врізалася в припарковану трохи далі в правому ряду Geely CK. Від удару французький "каблучок" перекинувся на дах. У китайської ж автівки вся задня частина зім'ялася до передніх сидінь. На задньому пасажирському сидінні було дитяче крісло. За щасливим збігом обставин, в припаркованому Geely нікого не було.

Допомога медиків знадобилася водієві японського авто. Його з травмою голови та підозрою на перелом кісток нижньої кінцівки госпіталізували лікарі швидкої допомоги. Водій кавомашини не постраждав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram