ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний таксист влаштував масштабну ДТП за участю шести автомобілів

На місці події працювало кілька бригад "швидкої допомоги"

У четвер близько півночі у Києві на вулиці Здолбунівській відбулася масштабна ДТП за участю шести автомобілів.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, за попередньою інформацією, автомобіль таксі Citroen, рухаючись у напрямку Дніпровської набережної, зачепив сусідній автомобіль ІЖ-комбі, після чого протаранив в задню частину ЗАЗ-Славуту, що рухався перед ним. Від удару Славуту викинуло на смугу зустрічного руху у Nissan, що рухався назустріч. Від зіткнення з Nissan Славута з відірваним колесом вилетіла на тротуар. Citroen на повному ходу протаранив Audi, що стояла в "кишені". Буквально через кілька хвилин пролунав ще один удар. Як з'ясувалося, водій Renault, наїхавши на колесо, яке відірвалося від Славути, зачепив сусідній Hyundai і, протаранивши вже розбитий Nissan, вилетів на тротуар.

На місце події прибуло кілька машин "швидкої допомоги". Допомога медиків знадобилася непристебнутому водієві Renault - його з травмою голови та різаними ранами обличчя ушпиталили.

Коли водії розбитих машин підійшли до Citroen, вони побачили мирно сплячого за кермом водія. За словами очевидців - таксист був у стані глибокого алкогольного сп'яніння. Вийшовши з машини, водій таксі щиро здивувався тому, що накоїв, і незабаром почав стверджувати, що не він вів автомобіль, а якийсь незнайомий чоловік. Те, що він вживав спиртне, чоловік навіть не заперечував. На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка і з'ясує всі подробиці цієї аварії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram