ГоловнаСуспільствоЖиття

Краматорськ уперше залишиться без централізованого гарячого водопостачання

"Нововведення" може бути частиною передвиборної боротьби

Краматорськ уперше залишиться без централізованого гарячого водопостачання

У вівторок на апаратній нараді Краматорського виконкому керівники трьох теплопостачальних підприємств міста не змогли сказати, коли городяни отримають гарячу воду.

"Причина - відсутність тарифів, право призначення яких належить Національній комісії з регулювання в галузі енергетики (НКРЕ). І ТЕЦ, і КРМТС, і "Тепломережа" готові подавати гарячу воду, проте як за неї платити - не зрозуміло", - повідомляє "Общежитие".

Додамо, що протягом останніх років склалася традиція, коли городяни отримують гарячу воду тільки в опалювальний сезон. Цього року вони позбавлені і цього.

Зазначимо також, що скандал із гарячою водою, можливо, інспірований, аби потім героїчно вирішити його. У Краматорську триває запекла боротьба за крісло мера між нардепом із БПП Максимом Єфімовим (веде до міськради партію "Наш Край") і неофіційними ставлеником Опоблоку (і містотворчого заводу "НКМЗ") Андрієм Панковим.

Додамо, що раніше перший номер списку "Нашого Краю" Андрій Безсонний приписав собі зниження тарифу на тепло, який був найвищим у країні. До слова, зроблено це було завдяки його особистим візитам в НКРЕ, з вини якої, якщо вірити місцевим ЗМІ, краматорці сидять без гарячої води.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram