ГоловнаСуспільствоВійна

Прикордонники затримали на Донбасі бойовика з Якутії

Затриманий повідомив, що прямував в окупований Новоазовськ, але заблукав

Прикордонники затримали на Донбасі бойовика з Якутії
Фото: inforesist.org

Українські прикордонники затримали на контрольному пункті "Березове" в Донецькій області бойовика, який приїхав воювати на Донбас з Республіки Саха (Якутія).

Про це повідомляє офіційний сайт Держприкордонслужби.

За словами прикордонників, під час служби наряд помітив автомобіль Toyota, який, під'їхавши до контрольного поста, почав швидко здавати назад і намагався змінити напрямок руху.

"Прикордонники відразу заблокували можливі шляхи втечі і затримали автомобіль, в якому були дві людини: 48-річний громадянин РФ у військовій формі з ознаками належності до підрозділів сепаратистів і громадянка України - мешканка Донецька", - йдеться в повідомленні.

Затриманий повідомив, що прямував з Донецька до окупованого Новоазовська, щоб потім поїхати на територію РФ, проте, за його словами, він заблукав.

"Коли побачили прапор і українську символіку, зрозуміли, що потрапили на блокпост українських силовиків, тому спробували відразу ж втекти", - розповів чоловік.

Затриманих передали співробітникам Служби безпеки.

Нагадаємо, раніше СБУ оприлюднила відео допитів двох росіян, затриманих поблизу селища Мілове Луганської області, які 12 вересня незаконно перетнули державний кордон України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram