ГоловнаСуспільствоЖиття

KLM подарувала знедоленим дітям посмішки

Авіакомпанія надала підтримку дитячим будинкам в Україні

Один з найбільших авіаперевізників у світі - KLM Royal Dutch Airlines, керуючись принципами корпоративної соціальної відповідальності, регулярно проводить благодійні заходи в різних країнах земної кулі, співпрацюючи з багатьма благодійними фондами. В Україні авіаперевізник надає підтримку дітям безпосередньо. Представництво KLM в Україні обрало три дитячі будинки, які потребують підтримки: Білоцерківський дитячий будинок-інтернат для дітей-інвалідів, Черкаський навчально-реабілітаційний центр і дитячий будинок «Колиска дитячої надії» в с. Нові Петрівці.

Головний офіс авіакомпанії KLM базується в Нідерландах - країні, в якій кількість велосипедів перевершує удвічі кількість населення. Тому вибір подарунків для дитячих будинків був простим - велосипеди. І не тільки тому, що це символ Голландії, а й тому, що це екологічний вид транспорту, який також дозволяє вести здоровий спосіб життя. Представники авіакомпанії передали вихованцям цих установ велосипеди, розраховані і на найменших, і на дорослих.

Подарунок виявився доречним. У багатьох дитячих будинках сучасні велосипеди - недозволена розкіш. Далеко не всі діти взагалі уявляють, як вони виглядають. Тим дужчою була їхня радість від отриманого подарунка. Старші хлопці миттю кинулися допомагати збирати велосипеди, розібрані на час перевезення. Кожен поспішав якнайшвидше випробувати велосипед. І така можливість незабаром з'явилася.

Це був перший крок представництва авіакомпанії KLM в Україні в підтримці дитячих будинків. KLM планує надалі й інші проекти соціальної корпоративної відповідальності.

Узяти участь у благодійних акціях можуть також пасажири авіакомпанії. Накопичені нагородні милі в рамках ініціативи AirCares компанія конвертує в грошові кошти, які передає 8 благодійним організаціям. Серед них глобальна організація ЮНІСЕФ, що стоїть на захисті прав дітей незалежно від походження та місця проживання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram