ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Авдіївський коксохім і житлові квартали Авдіївки

За добу сепаратисти здійснили понад 60 обстрілів

Бойовики обстріляли Авдіївський коксохім і житлові квартали Авдіївки
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики більш ніж 60 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі, з них більш ніж 30 - з 18:00 до опівночі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Терористи 11 разів застосовували 152- і 122-міліметрову артилерію, 19 разів - 120-міліметрові міномети, тричі - танки. З 18:40 вони знову вели вогонь з танка по Авдіївському коксохімічному заводу. О 22:10 бойовики били по житлових кварталах міста Авдіївка з 152- і 122-міліметрових артилерійських систем.

Із забороненої мінськими домовленостями зброї бойовики активно обстрілювали позиції сил АТО в районах Новгородського, Опитного, Красногорівки, Невельського, Авдіївки, Пісків. "Турбувальний вогонь" також вели поблизу Широкиного, Майорського, Мар'їнки, Болотенного.

Сьогодні, 21 липня, з 152-міліметрової артилерії о 4:30 обстріляли позиції українських військ поблизу Розсадок, Майорського, Зайцевого, Лозового, з танка - в районі Богданівки. Зі стрілецької зброї - поблизу Донецького аеропорту, Новомар'ївки, Троїцького, Станиці Луганської та Мар'їнки.

Нагадаємо, раніше бойовики ДНР заявили, що знищать Авдіївку разом з її коксохімзаводом, якщо українська армія стрілятиме по них.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram