ГоловнаСуспільствоВійна

СЦКК зафіксував обстріл Попасної з "Градів"

По місту випустили 40 снарядів

Спостерігачі української сторони Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін задокументували обстріли з реактивних систем залпового вогню "Град" південних околиць Попасної Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба українського боку в Facebook.

За інформацією СЦКК, місто обстріляли близько 4:50 одночасно з двох напрямків - з боку населених пунктів Первомайськ та Калинове. Було випущено два залпи РСЗО БМ-21 "Град" по двадцять снарядів у кожному.

"Оперативна група СЦКК зафіксувала 17 вибухів на відкритій місцевості. Решта снарядів впали в лісосмугу. Було зафіксовано прямі влучення в житловий квартал і руйнування двох квартир у двох житлових п'ятиповерхівках. Один снаряд пробив дах багатоповерхівки і вибухнув у перекритті п'ятого поверху. Інший пробив балкон, перекриття між першим поверхом і підвалом, вибухнув в обладнаному спальними місцями бомбосховищі", - йдеться в повідомленні.

У СЦКК додали, що в результаті обстрілу ніхто не постраждав.

Раніше в штабі повідомили, що протягом п'ятниці бойовики 50 разів порушили умови припинення вогню в зоні проведення АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram