ГоловнаСуспільствоВійна

Порошенко оголосив часткову демобілізацію

Указ опубліковано на офіційному сайті Президента

Порошенко оголосив часткову демобілізацію
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко оголосив часткову демобілізацію військовослужбовців, призваних на військову службу під час мобілізації на особливий період

Про це йдеться в указі №328, опублікованому на офіційному сайті Президента.

"Провести в липні-вересні 2015 року звільнення з військової служби військовослужбовців, призваних на військову службу за призовом з мобілізації на період відповідно до Указу Президента України від 21 липня 2014 року №607 "Про часткову мобілізацію", - йдеться в документі.

Згідно з указом, Кабінету Міністрів доручено забезпечити фінансування та організувати інші заходи, пов'язані зі звільненням з військової служби.

Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Службі безпеки, Держприкордонслужбі, Державній спеціальній службі транспорту Порошенко також доручив організувати перевезення звільнених з військової служби військовослужбовців до місць проживання та забезпечити їх комплексною польовою формою одягу за сезоном і харчуванням при транспортуванні до місць проживання.

Нагадаємо, 7 травня Порошенко видав указ про демобілізацію військовослужбовців, призваних під час другої хвилі мобілізації рік тому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram