ГоловнаСуспільствоВійна

Генштаб повідомив про 50 убитих терористів

Мар'їнку штурмувала батальйонно-тактична група, посилена артилерією і танками, повідомила українська сторона

Генштаб повідомив про 50 убитих терористів
Фото: Макс Левин

Представник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов повідомив про 50 убитих терористів під час боїв у районі Мар'їнки Донецької області.

"За попередньою оперативною інформацією, близько 50 бойовиків назавжди залишилися лежати в землі в районі Мар'їнки, чимало соратників бойовиків отримали поранення і перебувають у лікарнях міста Донецька", - сказав він в ефірі "Еспресо.TV", передає УНН.

Раніше в ЗСУ повідомляли про 36 підтверджених убитих бойовиків в бою під Мар'їнкою, ще 200 з них отримали поранення.

У свою чергу представник Міноборони Валентин Федичев додав, що в спробі штурмувати українські позиції поблизу Мар'їнки взяли участь близько 500 бойовиків.

"Зараз стали відомі перші цифри людей і бойової техніки, які були задіяні противником збройних сил у сутичці. Зранку була інформація 300, потім тисяча зараз уточнення - до 500. Це батальйонно-тактична група, посилена артилерією, посилена системами залпового вогню, посилена танками. Не випадково, що - неперевірена інформація ще, але вранці ми це будемо вже знати - серед втрат бойовиків називаються такі цифри: вбитими понад 50, знищена техніка - два танки, про артилерійські системи - будемо знати пізніше", - зазначив він в ефірі "Громадське.ТБ".

Нагадаємо, в ніч на 3 червня бойовики почали наступ на Мар'їнку та Красногорівку. У відповідь військові відкрили вогонь з важкої артилерії і втримали ці міста. Частина снарядів влучила в Донецьк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram