ГоловнаСуспільствоВійна

Під Мар'їнкою загинули четверо військових і щонайменше 14 бойовиків

39 військових отримали поранення. У бойовиків 86 поранених, зокрема 18 - тяжко.

Під Мар'їнкою загинули четверо військових і щонайменше 14 бойовиків
Фото: www.pravda-tv.ru

Помічник міністра оборони Юрій Бірюков уранці в четвер повідомив, що за вчорашню добу (від півночі до півночі) на Донбасі загинули 5 військових, четверо з яких - під Мар'їнкою.

39 військових отримали поранення (один боєць із 43-го окремого мотопіхотного батальйону, 26 - з 28-ї окремої механізованої бригади, 11 - із 30-ї окремої механізованої бригади та один нацгвардієць).

За даними Бірюкова, знищено один ГАЗ-66 і два УАЗ-452 військових.

Зі свого боку сепаратистське агентство ДАН ввечері в середу з посиланням на "заступника командувача корпусом міністерства оборони ДНР" Едуарда Басуріна подало дані про загибель за день 14 бойовиків і поранення 86, зокрема 18 - тяжко.

Також Басурін заявив, що загинули п'ять і отримали поранення 24 цивільних.

Водночас на сайті сепаратистської Донецької міськадміністрації у звіті за вчора немає даних про загиблих або постраждалих серед цивільного населення. Повідомляють, що зафіксовано такі руйнування:

 

Київський район: вулиця Політбійців - 5 будинків, Київський проспект - 2 будинки.    

Петровський район: вулиці Красногорівська, Соколовська, Шлях соціалізму, Крамарчука, Добровольського, Ревякіна, Проходська - по 1 будинку.    

Кіровський район: Бірюзова - 1 будинок, Ставкова - 1, Абакумова - 2, Бойченка - 1, Кірова - 2.

Нагадаємо, в середу бойовики спробували відбити в сил АТО передмістя Донецька Мар'їнку та Красногорівку. У відповідь військові відкрили вогонь з важкої артилерії й утримали ці міста. Частина снарядів влучила в Донецьк. У Мар'їнці, за даними МВС, загинули троє цивільних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram