ГоловнаСуспільствоВійна

Мар'їнку охоплено пожежами через обстріли

Над містом майорить прапор України

Мар'їнку охоплено пожежами через обстріли
Архив

Сили АТО відбили штурм Мар'їнки, однак місто досі охоплене пожежами, повідомляє прес-центр АТО.

Зараз у районі Мар'їнки і Красногорівки ситуація стабілізувалася, українські військові перебувають на своїх позиціях. Над Мар'їнкою майорить державний прапор України.

Крім Мар'їнки і Красногорівки, обстрілів з ночі зазнали Піски, Опитне, шахта Бутовка, Водяне, Невельське, Первомайське, Березовий, Гранітне, Авдіївка, Новогригорівка. Застосовувалися артилерія і великокаліберні міномети, а після 6 ранку і реактивні системи залпового вогню.

На інших напрямках було спокійніше. Вночі Широкине обстріляли з 120 мм мінометів і самохідних артилерійських установок, але після 7.00 і до вечора тут запанувала тиша.

На Артемівському напрямку вранці в районі Луганського відбулося бойове зіткнення, яке тривало майже дві години. Танк і міномети злочинців били по Новгородському і Широкій Ланці.

На Луганському напрямку було тихо.

Нагадаємо, в середу бойовики спробували відбити у сил АТО передмістя Донецька Мар'їнку і Красногорівку. У відповідь військові відкрили вогонь з важкої артилерії і втримали місто. Частина снарядів влучила в Донецьк. У ДНР заявили про 90 поранених і 15 убитих. За неофіційними даними, серед українських військових загинув щонайменше один боєць. За даними Міноборони, отримали поранення 7 бійців. У Мар'їнці, за даними МВС, загинув один цивільний, четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram