ГоловнаСуспільствоЖиття

Парасюк хоче відправити учасників гей-параду на Донбас

"Сотник" висловився у дусі Мізуліної і Мілонова

Парасюк хоче відправити учасників гей-параду на Донбас
Фото: Макс Левин

Народний депутат Володимир Парасюк висловився проти гей-параду у Києві.

"Я пропоную підігнати великий військовий Урал і забрати їх на схід. Я вважаю, що потрібно, щоб геї захищали нашу державу, адже вони тут теж живуть. Наразі висловлювати свої позиції під час війни - недоцільно", - сказав Парасюк у коментарі УНН.

Нардеп повторив тези російських депутатів Олена Мізуліної та Віталія Мілонова про те, що не всі європейські цінності треба переймати.

"Держава Україна має певні вертикалі - моральні, релігійні. Ніхто не робитьжодн их репресій. Просто держава не дозволяє якісь аморальні вчинки, і я вважаю, що це правильно. І з моєї точки зору, з цим у Європі є багато проблем. Я відстоюю традиційні сімейні відносини, де є мама і тато, а не тато і тато чи мама і мама ", - пояснив Парасюк.

Нагадаємо, у Києві 6 червня проведення Маршу рівності, також відомого як гей-парад.

Представники ЛГБТ-спільноти чотири рази намагалися провести у Києві Марш рівності, але тільки одна спроба - у 2013 році - увінчалася успіхом.

Заявку на проведення Маршу подано, але ще тривають переговори зі столичною владою та міліцією з цього приводу. Місце проведення Маршу поки теж не визначено, і його повідомлять про нього лише тих учасників, які пройдуть реєстрацію на спеціальному сайті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram