ГоловнаСуспільствоВійна

Порошенко пообіцяв не здавати Краматорськ бойовикам "ДНР"

"Я вірю в те, що мир прийде на землю Донбасу найближчим часом"

Порошенко пообіцяв не здавати Краматорськ бойовикам "ДНР"
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко пообіцяв не допустити прориву бойовиків так званої "Донецької народної республіки" у Краматорськ.

Про це президент заявив під час зустрічі зі співробітниками Краматорського заводу важкого верстатобудування, повідомляє місцевий сайт "ОстроВ".

"Сюди в Краматорськ ми агресора не пустимо, скільки б танків він не готував на окупованій території", - заявив Порошенко.

Він також зазначив, що на останніх переговорах у Мінську від президента Росії Володимира Путіна звучали обіцянки, що він робитиме все для припинення вогню. "Замість цього в Україні" отримали російський спецназ на землях Донбасу", - сказав Порошенко.

Президент пообіцяв зробити все, щоб мир прийшов на Донбас якомога швидше.

"Я вірю в те, що мир прийде на землю Донбасу найближчим часом, що не поновляться обстріли, що ми відновимо Донбас", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, ватажок ДНР Олександр Захарченко пообіцяв відвоювати у України Слов'янськ, Красноармійськ та Костянтинівку. Напередодні цього Порошенко знову заявив, що, як тільки бойовики перейдуть в наступ, він підпише указ про введення надзвичайного стану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram