ГоловнаСуспільствоВійна

ЛНР оголосила тольяттінськіх спецпризначенців своїми "міліціонерами"

Росія відхрестилася від полонених ГРУшників

Інформаційний ресурс луганських сепаратистів виклав в мережу документи Олександра Олександрова та Євгена Єрофєєва, які були взяті в полон українськими військовими у суботу.

Фото: lug-info.com

Фото: lug-info.com

Сайт посилається на одного з ватажків так званої народної міліції ЛНР Сергія Козлова.

"Вчора близько 13:00, перейшовши лінію розмежування, річку Сіверський Дінець, в районі на схід населеного пункту Щастя диверсійно-розвідувальна група супротивника вчинила напад на спостережний пост окремого розвідувального батальйону Народної міліції. Під час бою, що зав'язався, двоє наших військовослужбовців - Єрофєєв Євген Володимирович і Олександров Олександр Анатолійович - були поранені і були взяті українськими диверсантами в полон. Припускаємо, що з метою подальших провокацій вони будуть піддані тортурам", - розповів він.

Це ж повідомлення передрукував головний пропагандистський ресурс Росії "РИА Новости". Таким чином Росія фактично відмовилася визнавати Єрофєєва та Олександрова своїми військовими.

Нагадаємо, що Олександров (Алекс) і Єрофєєв (Дельфін) перед затриманням убили українського військового Вадима Пугачова і поранили співробітника СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram