ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про вечірній бій у районі Мар'їнки

Зафіксовано 35 обстрілів в ніч на неділю

Штаб АТО повідомив про вечірній бій у районі Мар'їнки
Фото: Александр Ратушняк

З 18.00  9 травня бойовики знову активно використовували важке озброєння. Режим тиші вони порушили 35 разів.

На Донецькому напрямку бойовики стріляли по військових з 120- і 82-міліметрових мінометів у районі Пісків, Опитного, Мар'їнки і шахти Дутовка. Крім того, вони вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі шахти Дутовка, населених пунктів Авдіївка, Мар'їнка, Водяне. У Пісках працював снайпер.

У районі Мар'їнки відбулося бойове зіткнення.

"Терористи не шкодували боєприпасів і, наштовхнувшись на організовану оборону, змушені були, тікаючи, забирати своїх убитих і поранених", - повідомляє прес-центр АТО.

На Луганському напрямку із зенітних установок, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї злочинці обстріляли Сокільники і Станицю Луганську. Стріляли і по Щастю.

Разом з тим, на Артемівському напрямку з 120-міліметрових мінометів обстріляли Золоте, а з протитанкового керованого ракетного комплексу Розсадки і Лозове.

На Маріупольському напрямку затишшя протрималося недовго. Учора ввечері ворожий танк вів вогонь по Павлополю, а вночі російсько-терористичні угруповання стріляли з гранатометів і стрілецької зброї по Широкиному і Харчовику.

Над Сокільниками, Трьохізбенкою і Лебедином зафіксовано ворожі безпілотні апарати.

Нагадаємо, 8 травня у ДНР заявили, що призупиняють автобусне сполучення з Україною через бої на Мар'їнському напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram