ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 50 разів обстріляли позиції українських військових

У прес-центрі АТО зауважують загострення ситуації на фронті

За день бойовики 50 разів обстріляли позиції українських військових
Фото: www.novorosinform.org

Протягом дня значно збільшилася кількість обстрілів обстрілів позицій сил антитерористичної операції на Донбасі бойовиками.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Так, з опівночі до 18:00 терористи здійснили 50 обстрілів позицій українських військових, у тому числі 27 - зі стрілецької зброї, 15 - з автоматичних гранатометів і 11 - з мінометів.

"У Донецькій області біля селища Опитне бойовики 15 разів відкривали вогонь по наших позиціях з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, танка, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Ці ж види зброї противник застосовував під час обстрілів наших позицій у районі населених пунктів Авдіївка, Гранітне, Чермалик, Артемове, Опитне, Луганське, Ленінське, Лозове і Мирне. Крім того, о 7:44 злочинці обстріляли з 120-міліметрових мінометів населений пункт Гранітне", - йдеться в повідомленні.

У Луганській області бойовики з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї обстріляли наш опорний пункт поблизу міста Щастя.

Ведення противником повітряної розвідки станом на 18.00 сьогоднішнього дня не зафіксовано.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, за минулу добу в зоні бойових дій на сході України загинув один український військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram