ГоловнаСуспільствоПодії

У Шостці при вивезенні з підприємства розсипали невідому хімречовину

У місті нудотний запах.

Уночі, 30 квітня, у відділення міліції міста Шостка (Сумська область) надійшло повідомлення про неприємний запах у місті. Про це повідомила помічник начальника міліції зі зв'язків із громадськістю та ЗМІ Тетяна Меняйло, пише РБК-Україна.

За її відомостями, з одного з підприємств вивозили речовину, яка дорогою розсипалася. На місце події виїжджали правоохоронці та рятувальники, які провели низку заходів.

Як повідомила начальник управління з НС міськради Шостки Ольга Ткаченко, сьогодні відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Зараз з'ясовують небезпеку для населення та необхідність додаткових заходів реагування з боку рятувальників. За словами Ткаченко, з'ясовують, яку саме речовину розсипали.

За словами жителів, слід від невідомої речовини веде до воріт одного з підприємств у районі Ображеївки, він тягнеться Лазарівкою й уривається в кар'єрі біля очисних споруд "Водоканалу".

Нагадаємо, що Шостка є містом хіміків, тут розташовані такі підприємства, як Виробниче об'єднання "Свема", завод хімічних реактивів, казенні заводи "Зірка" й "Імпульс".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram