ГоловнаСуспільствоВійна

До півночі бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню

Найнапруженіша ситуація залишається в Донецькій області

До півночі бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню
Фото: www.pravda-tv.ru

13 квітня з 18:00 до 00:00 бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи міномети, у тому числі 120-міліметрові, що є порушенням Мінських домовленостей.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Найнапруженіша ситуація залишається в Донецькій області. Тут терористи вели інтенсивний вогонь по позиціях українських військових із мінометів, танків, зенітних установок, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї в районі населених пунктів Піски, Авдіївка, Опитне, а також шахти Дутівка.

З 19:20 до 21:10 бойовики обстрілювали із 122-міліметрової артилерії позиції сил АТО в районі Авдіївки і Пісків. Окрім того, в районі Авдіївки з 22:00 до 23:00 під час гранатометного обстрілу застосовували запальні боєприпаси. В районі Маріуполя вечір понеділка минув без обстрілів.

У Луганській області бойовики двічі обстріляли український опорний пункт зі стрілецької зброї неподалік від Старого Айдару, а в районі урочища Суходіл застосували міномети 120-міліметрового калібру.

Тим часом "влада" самопроголошеної "Донецької народної республіки" на своїх інформресурсах заявляє про інтенсивні обстріли з боку українських військових. За словами бойовиків, обстрілюють з боку населеного пункту Опитне.

Нагадаємо, вчора бойовики

25 разів порушили режим тиші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram