ГоловнаСуспільствоВійна

У Пісках поранено чотирьох українських військових (оновлено)

Один із бійців пережив клінічну смерть

У Пісках поранено чотирьох українських військових (оновлено)
Фото: Нелли Вернер

Бойовики далі обстрілюють позиції українських військових у районі населеного пункту Піски, який знаходиться біля зруйнованого Донецького аеропорту.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, станом на 11:00 після бойової сутички поранено чотирьох бійців антитерористичної операції - один із батальйону "Карпатська січ" і троє з батальйону ОУН. Повідомляється, що один із поранених пережив клінічну смерть, але на щастя його вдалося "відкачати".

Протягом усього дня бойовики вели вогонь по позиціях сил АТО з артилерії калібру 152 мм, а під вечір активізувалися танки. Українські військові по терористах не влучали.

Як повідомили кореспонденту LB.ua військові, також зафіксовано обстріл з боку села Веселе із самохідної артилерійської установки (САУ) калібру 152 мм. Зараз САУ заспокоїлися, але триває щільний вогонь з мінометів АГС і великокаліберного кулемета.

Нагадаємо, 10 квітня керівництво ЗСУ ухвалило рішення про відведення особового складу добровольчого батальйону ОУН від лінії розмежування в Пісках.

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ПДВ, військовим 54-ї ОРБ і механізованої 72-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на карту ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій) або на карту ПриватБанку 4149 6258 0226 3291 (Рудоманов Олександр).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram