ГоловнаСуспільствоПодії

Життя комбата "Слобожанщини" та його дружини поза небезпекою

Андрій та Інна Янголенки постраждали під час вибуху автомобіля

Життя комбата "Слобожанщини" та його дружини поза небезпекою
Фото: Макс Требухов

Стан здоров'я командира спеціального батальйону патрульної служби міліції "Слобожанщина" Андрія Янголенка і його дружини Інни, які постраждали в результаті вибуху автомобіля, стабільний і побоювань не викликає. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Харківської міськради.

Постраждалих доправили в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. А. Мещанінова. "У чоловіка медики діагностували осколкове поранення руки, у жінки - осколкове поранення спини. Стан їхнього здоров'я стабільний і побоювань не викликає", - сказано в повідомленні.

Брат потерпілого, командир спеціального батальйону патрульної служби міліції "Харків-1" Сергій Янголенко заявив, що, за попередньою інформацією, машина Янголенка вибухнула в результаті спрацьовування магнітної міни. Поруч з місцем вибуху виявили ще один такий пристрій.

Нагадаємо, сьогодні вдень у Харкові вибухнув автомобіль командира спеціального батальйону патрульної служби міліції "Слобожанщина" Андрія Янголенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram