ГоловнаСуспільствоВійна

Полк "Азов" збирається продовжувати наступ до Новоазовська

Плацдармом для наступу стане Широкине

Полк "Азов" збирається продовжувати наступ до Новоазовська
Фото: facebook.com/azov.batalion

Полк "Азов" збирається продовжити наступ на проросійських терористів на схід від Маріуполя. Сили АТО зараз споруджують укріплення на звільнених від бойовиків територіях. Про це заявив сьогодні на мітингу в Маріуполі заступник командира полку Олег Однороженко, повідомляє "ЛігаБізнесІнформ".

"Скоро ми відновимо територіальну цілісність України. Нам чинять дуже сильний опір, але дуже символічно, що Маріуполь, який проявив свою українську стійкість, зараз є тією базою, з якої почався після піврічної перерви наш наступ. Село за селом, місто за містом вся українська земля очиститься від цієї наволочі", - сказав Однороженко на мітингу, який зібрали в соцмережах городяни, щоб привітати бійців АТО, які повертаються з передової.

За словами Однороженка, українські військові поступово просуваються в бік Новоазовська. "Широкине під повним нашим контролем. Для Маріуполя це ключова позиція, щоб убезпечити це українське місто від нападів з боку сепаратистів і російських терористів. Все розвивається напружено, але в потрібному напрямку", - повідомив він.

Втрати з українського боку внаслідок наступу - один убитий, понад десять поранених. З боку бойовиків, за різними оцінками, близько 20 осіб убитими.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram