ГоловнаСуспільствоВійна

СБУ затримала двох бойовиків та інформатора

На блокпостах зони АТО посилюють контроль

СБУ затримала двох бойовиків та інформатора
Архивное фото
Фото: Нелли Вернер

У Донецькій області контррозвідка Служби безпеки України за добу затримала інформатора терористів і двох бойовиків. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Один із затриманих передавав у штаб бойовиків розвіддані про дислокацію підрозділів Збройних сил України. Інформатор отримував відомості про позиції українських військових поблизу Авдіївки Донецької області.

Співробітники СБУ затримали мешканця Костянтинівки Донецької області, який отримав від терористів вогнепальну зброю і патрулював вулиці свого міста, тероризуючи мирних жителів і впроваджуючи оголошену бандформуваннями так звану "комендантську годину".

Також затримано жителя Ясинуватського району, уродженця Хабаровського краю Російської Федерації, який був активним учасником і організатором "референдуму" в Донецькій області.

Сьогодні вранці група "Інформаційний опір" повідомила про посилення контролю на пунктах пропуску і блокпостах у зоні АТО у зв'язку з тим, що бойовики все частіше намагаються проникнути на підконтрольну Україні територію під виглядом мирних жителів.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики порушили режим тиші 22 рази, хоча під час обстрілу і не використовувалася важка артилерія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram