ГоловнаСуспільствоВійна

"Режим тиші" порушили 22 рази

Терористи чотири рази атакували Донецький аеропорт

"Режим тиші" порушили 22 рази
Фото: www.facebook.com/Вячеслав Аброськин

За минулу добу терористи 22 рази порушували режим тиші в зоні бойових дій на сході України. Вогонь вели з мінометів, стрілецької зброї, зенітних установок і озброєння танка. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією штабу, терористи активно діяли на Луганському, Донецькому і Дебальцевському напрямках. Кілька разів українських військових обстріляли в районі Маріуполя і Первомайського.

У районі Луганська від обстрілів найбільше постраждали населені пункти Фрунзе, Щастя, Кримське, Сокільники, Кряківка, Жовте, Капітанове.

У Донецькій області терористи чотири рази атакували Донецький аеропорт. Під обстріл потрапили населені пункти Авдіївка, Рідкодуб, Кам'янка, Малоорлівка, Чорнухине. На Маріупольському напрямку двічі обстріляли населений пункт Чермалик.

"Противник не припиняє спроб отримати розвідувальну інформацію з повітря. У районі населених пунктів Гнутове і Талаківка помічено безпілотники супротивника. Слід зазначити, що за минулу добу артилерія сил АТО не відкривала вогонь у відповідь", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в середу в зоні АТО загинули щонайменше троє військових: один з бійців 54-го батальйону загинув під час обстрілу поблизу Нікішиного, двоє військових із 39-го БТО потрапили в засідку бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram