ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики помилково розстріляли російський загін, - Тимчук

Терористи переплутали армію РФ із силами АТО

Бойовики помилково розстріляли російський загін, - Тимчук
Фото: EPA/UPG

Незважаючи на продовження "дня тиші", в зоні бойових дій на Донбасі російсько-терористичні війська відкривають вогонь, зокрема здійснюючи тривалі обстріли. Про це повідомляє керівник "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

"У районі на північний схід від Донецького аеропорту групі 7-го загону спеціального призначення "Росич" Внутрішніх військ МВС РФ мінометний взвод місцевих бойовиків відкрив вогонь, сприйнявши російських військовослужбовців за українських спецпризначенців. Серед російських спецпризначенців є жертви, за попередніми даними, знищено командира групи", - повідомив Тимчук.

За даними ІО, до Ясинуватої прийшов черговий конвой постачання бойовиків.

"Близько 10 вантажних автомобілів, що доправили переважно боєприпаси. Через н.п. Шахтарськ у бік держкордону з Росією пройшли порожні вантажівки (до 15 одиниць) із супроводом російських військовослужбовців", - повідомив Тимчук.

Нагадаємо, в зоні бойових дій з 9 грудня оголошено "режим тиші", однак обстріли однаково тривають. Терористи також зажадали перенести зустріч контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі, але так і не змогли погодити нову дату мирних переговорів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram