ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області поранено двох мирних жителів

В обласній адміністрації нарахували 43 обстріли населених пунктів

У Луганській області поранено двох мирних жителів
Фото: vluganske.com

У Луганській області внаслідок обстрілів бойовиків у четвер, 4 грудня, поранено двох мирних жителів. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної адміністрації.

Усього за минулу добу терористи 43 рази обстріляли населені пункти.

У Щасті в результаті мінометного й артилерійського обстрілу осколками поранено 2 місцевих жителів - 37-річного чоловіка і 53-річну жінку. Обох доправили в міську лікарню. Стан поранених задовільний, загрози життю немає.

Один з артилерійських снарядів влучив у будівлю районної електромережі. На щастя, всередині нікого з працівників не було. Саму будівлю дуже пошкоджено.

У Трьохізбенці мінометним обстрілом бойовики перебили високовольтну лінію, селище знову залишилося без електрики, при тому що вночі там було 27 градусів морозу. Ремонтні бригади вже виїхали на місце, оскільки ЛЕП пошкоджено на контрольованій України території.

Найскладніша ситуація залишається у Станиці Луганській. Протягом учорашнього дня і минулої ночі тут тривали ближні бої із застосуванням автоматичної зброї, гранатометів і мінометів. Кулями й осколками пошкоджено 7 житлових будинків на вул. Крупської і Радянській. 4 грудня о 22 годині Станицю обстріляли з "Градів". На вулицях Букаєва, Ломоносова та Лебединського пошкоджено вісім будинків, зруйновано будівлю податкової інспекції. Відновити пошкоджений вчора газопровід поки що не вдалося.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко анонсував "день тиші" в зоні бойових дій наступного тижня, 9 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram