ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція ще не порушила справу про підпал "Жовтня"

Спочатку факт підпалу мають підтвердити експерти

Міліція ще не порушила справу про підпал "Жовтня"
Фото: Громадська варта Подільського району

Міліція розслідує причини пожежі в київському кінотеатрі "Жовтень", проте кримінальну справу ще не відкрито. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Києві.

"Кримінальне провадження ще не розпочато, оскільки спочатку мали провести відповідні експертизи. Експерти зараз встановлюють причину займання. Після того як ДСНС надасть нам висновок, міліція прийме рішення щодо кримінального провадження. Затриманих наразі немає", - заявили у прес-службі.

Очевидці події стверджують, що кінотеатр згорів унаслідок підпалу. При цьому глядач зазначає, що співробітники кінотеатру не відразу відреагували на повідомлення про пожежу і не скористалися вогнегасниками, поки це було можливо.

"Ми пішли в кінотеатр "Жовтень" на фільм "Літні ночі" в рамках кінофестивалю Молодість. Під час фільму невідомий кинув нам за спину димову шашку", - пише користувач Фейсбуку Євген Зельман.

"Народ почав вибігати, звичайно ж, натовп, я почав смикати ручки справа (запасні виходи) - все замкнено намертво. Вибігаю, кричу: "Увімкніть пожежну сигналізацію, щоб вивести всіх людей", - на жаль, ні касир, ні охоронці не знають, де вона. Кричу охоронцеві: "Хапай вогнегасник і гаси, поки там горить декілька крісел". Відповідь: "Я не вмію", - написав очевидець пожежі.

Нагадаємо, пожежа в кінотеатрі "Жовтень", розташованому в Подільському районі Києва по вул. Костянтинівська, 26, виникла ввечері 29 жовтня. Жертв і постраждалих немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram