ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП у Києві: Toyota Prado перевернула Nissan, що рухався на "червоне"

Постраждали троє дорослих і 2-річна дитина

У вівторок ввечері в Києві на перехресті Червонозоряного проспекту і вулиці Кіровоградської в результаті ДТП постраждали чотири особи, зокрема маленька дитина.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

За попередніми даними, автомобіль Nissan Kubistar, рухаючись Червонозоряним проспектом, виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофора. У цей час з боку вулиці Кіровоградської на свій "зелений" почав рухатися позашляховик Toyota Prado. Сталося зіткнення - Toyota протаранила Nissan зліва.

Від удару Nissan перекинувся і, пролетівши кілька метрів на боці, врізався в металеву конструкцію наземного пішохідного переходу, зламав огорожу. У перевернутій машині перебували двоє чоловіків, молода жінка та її дворічна дитина. Очевидці допомогли їм вибратися і викликали "швидку допомогу".

Лікарі госпіталізували обох чоловіків з Nissan, постраждалу маму з дитиною відвіз у лікарню "Охмадит" один із очевидців. Водій Toyota отримав травму грудної клітки, але від госпіталізації відмовився.

На відео з реєстратора, який знаходився в Toyota, видно, що позашляховик почав рухався на зелений сигнал світлофора. Чому водій Nissan виїхав на "червоне", належить з'ясувати слідчій групі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram