ГоловнаСуспільствоЖиття

У Донецьку тривають бойові дії, - міськрада

Станом на 9:30 ситуація в місті стабільно напружена

У Донецьку тривають бойові дії, - міськрада
архив
Фото: EPA/UPG

Бойові дії в понеділок тривають у Донецьку.

Про це йдеться в повідомленні на сайті міської ради.

"За минулу добу внаслідок влучення снарядів знищено металеві контейнери на ринку "Трудовський" в Петровському районі і складські приміщення за адресою Путилівська роща, 2, в Київському районі. Пошкоджено також і газопроводи. За інформацією ПАТ "Донецькміськгаз" в балці, між вул. Калініна і вул. Рози Люксембург та на вул. Федорова пробито підземні газопроводи середнього тиску, сказано в повідомленні.

Станом на 9:30 ситуація в місті стабільно напружена. Комунальні служби працюють.

Аварійні бригади енергопостачальних підприємств та ПАТ "Донецькміськгаз" ведуть роботи з відновлення пошкоджених мереж в Петровському, Київському та Куйбишевському районах. 22 вересня без газопостачання в Донецьку залишаються п'ять багатоквартирних будинків, 709 будинків приватного сектору, всього 1296 абонентів і 28 підприємств.

КП "Компанія "Вода Донбасу" веде роботи з відновлення наливного водоводу, пошкодженого снарядом в результаті обстрілу 20-21 вересня. Згідно з повідомленням, масштаби пошкоджень оцінюються як серйозні. Від цього водоводу залежить робота Куйбишевського водопровідного вузла КП "Донецькміськводоканал" і відповідно водопостачання Ленінського, Куйбишевського і частково Київського районів (площа Привокзальна). 22 вересня у ці райони фахівцям КП "Донецькміськводоканал" вдалося подати воду з 19 до 21 години.

В понеділок працівники підприємства докладають всіх зусиль, щоб подати воду в тому самому режимі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram