ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики знову штурмують аеропорт Донецька

Жителі міста повідомляють про стовпи чорного диму на місці битви

На заході Донецька, де розташовано аеропорт, знову лунають вибухи і автоматні черги. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, інформує міський сайт Донецька 62.ua.

"Донецьк - особливий статус, це добре, тепер вранці прокидаюся від "законної" артилерії", "Недобрий ранок в Донецьку. Путилівка - чути, як свистить над головою", "15 дільниця. У нас були потужні вибухи, а за ними пішли автомати", "10-15 хв. назад чула, як відпрацював "Град", пару хвилин тому - мінометний обстріл, між вильотом снаряда і приземленням лише 3 сек.", - пишуть донеччани.

Повідомляють, що в районі аеропорту видно два стовпи чорного диму, один дуже великий. Один стовп диму - з боку Спартака, інший - на полі між "Метро" і Спартаком. "Далі злітна смуга біля Веселого, весь горизонт у слабкому диму", - інформують очевидці.

Влучило в училище №58, також повідомляють, що снаряд влучив у газопровід.

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада ухвалила закон про особливий статус територій Донецької та Луганської областей. Згідно з ухваленими документами, місцеве населення може самостійно формувати органи влади і дружини самозахисту.

Офіційно Збройні сили України і бойовики перебувають у режимі припинення вогню з 5 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram