ГоловнаСуспільствоПодії

Снаряд вибухнув поряд з автобусом у Донецьку, є постраждалі (оновлено)

Усіх постраждалих доправили до лікарні

Снаряд вибухнув поряд з автобусом №65 у Донецьку, є постраждалі, повідомляє прес-служба Донецької міськради, повідомляє "ОстроВ".

"Ранок 1 серпня почався з вибухів у районі селища шахти Абакумова. Поруч з автобусом №65 розірвався снаряд, є постраждалі. Водій маршрутного таксі самостійно доправив їх до лікувальної установи. Подробиці події з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Як уточнює прес-служба Донецької міськради, у результаті влучення осколків снаряда в автобус один з потерпілих отримав тяжке поранення і згодом помер у лікарні.

Окрім того, за попередніми даними, пошкоджено введення на підстанцію Челюскінців. Селище шахти Абакумова без електропостачання.

У ніч проти 1 серпня жителі Ленінського і Калінінського районів повідомляли про поодинокі вибухи.

Станом на 9:00 п'ятниці залишаються знеструмленими 26 підстанцій ПЕС Енерговугілля в Куйбишевському районі. Без електропостачання 4,5 тисячі приватних будинків, 44 багатоквартирні будинки і чотири котельні. Не почав свою роботу через відсутність електроенергії гідровузол на вул. Софійській. Водопостачання першого та другого майданчиків Адмінселища не відновили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram