ГоловнаСуспільствоЖиття

Усі учасники бойових дій на сході отримають у власність земельні ділянки, - Держземагентство

Землю видаватимуть за місцем проживання після пред'явлення документів про участь в АТО

Уряд підтримав ініціативу голови Держземагентства України Сергія Рудика про надання земельних наділів військовослужбовцям. Про це повідомляє Цензор.нет з посиланням на прес-службу Держземагентства.

Кабмін доручив силовим відомствам підготувати і надати відповідні списки учасників АТО. "Ми працюємо над тим, щоб усі без винятку військовослужбовці, які беруть участь в антитерористичній операції, отримали у власність земельні ділянки. Ми подбаємо, щоб нікого не забули", - наголосив Рудик під час розширеної міжвідомчої наради, яку сьогодні провело Держземагентство України з посиланням на прес-службу Держземагентства.

Держземагентство відпрацювало алгоритм дій і покрокові схеми, щоб військовослужбовець міг без зайвого клопоту оформити належні документи для отримання земельної ділянки. Військовослужбовцям необхідно з заявою звернутися безпосередньо до головного управління Держземагентства у відповідній області за місцем проживання. При собі заявнику необхідно мати документи, що посвідчують участь у контртерористичній операції (посвідчення, наказ, довідка тощо).

Для отримання докладної інформації можна також зателефонувати на гарячу лінію голови Держземагентства України за телефоном 0-800-301-071 (усі дзвінки безкоштовні).

Нагадаємо, раніше бійцям АТО пообіцяли видати посвідчення учасників бойових дій після закінчення операції на сході країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram