ГоловнаСуспільствоПодії

Активіст розповів, як врятував міліціонера від "лінчування"

Правоохоронець не втиг утекти від натовпу.

Активіст розповів, як врятував міліціонера від "лінчування"

Один із активістів подій 19 січня на вулиці Грушевського в Києві розповів, як разом із невеликою групою "гуманістів" врятував співробітника міліції від "лінчування" агресивно налаштованими людьми.

"У якийсь момент їх (міліціонерів - ред.) вийшло чоловік 10-15 через ґанок бутіка на Грушевського. Напевно, розраховували, що народ злякається і побіжить, як першого грудня. Народ зробив усе навпаки. Решта встигла злитися, один не встиг. Його ледь не розтягнули на сувеніри... ні піднятися, ні йти сам він уже не міг (ближче до Майдану трохи оклигав)", - написав на своїй сторінці у Facebook Костянтин Реуцький.

За його словами, рятуючи активіста, він сам отримав кілька ударів в голову, проте від травм врятувала каска. Міліціонеру ж, згідно з повідомленням, була надана допомога.

"Відвели в штабний намет, оглянув лікар, начебто викликали швидку", - зазначив Реуцький.

Нагадаємо, вчора ввечері МВС повідомило, що співробітника "Беркута" під час протистояння взяли в полон - висмикнули з лав і відтягнули в Будинок профспілок, де нібито побили. Проте "беркутівці" звільнили колегу і направили у відомчий госпіталь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram