ГоловнаСуспільствоПодії

У Будинку профспілок знайдено труп, - міліція

Тіло направлено на судово-медичну експертизу

У Будинку профспілок знайдено труп, - міліція
Фото: timeua.com

У Будинку профсоюзів, в якому знаходяться протестувальники з Майдану Незалежності у Києві, знайдено труп невідомого чоловіка без ознак насильницької смерті.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу міліції м. Києва.

"Близько 23:00 16 січня по "102" надійшло повідомлення від лікаря "швидкої допомоги", що на 4-му поверсі будівлі Будинку профспілок знаходиться труп чоловіка. На місце виїхала слідчо-оперативна група, міліція разом з судово-медичними експертами. Вони дійсно виявили тіло чоловіка на вигляд 50-60 років, який при собі не мав документів. Експерт оглянув померлого і не встановив ознак насильницької смерті", - розповіли в главку.

Тіло направлено на судово-медичну експертизу, а Шевченківське райуправління міліції відкрило кримінальне провадження за ст.115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

За словами охоронців Будинку профспілок, чоловік попросився відпочити і погрітися в будівлі, після чого йому стало зле. Йому викликали "швидку допомогу", а лікарі, які прибули на місце події, вже констатували смерть.

Встановлюються обставини та причини події. У міліції висловили стурбованість ситуацією, що склалася.

Нагадаємо, в грудні минулого року на оглядовому майданчику поруч з Майданом Незалежності в центрі Києва, де проходить акція протесту, виявили тіло літнього чоловіка у віці близько 50-55 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram