ГоловнаСуспільствоЖиття

На Нацпрограму інформатизації 2012 року виділено понад 800 тисяч гривень

Згідно з розпорядженням, обсяг фінансування визначено для проектів, які виконують у рамках бюджетної програми Держінформнауки.

На Нацпрограму інформатизації 2012 року виділено понад 800 тисяч гривень
Фото: kerch.fm

На реалізацію Національної програми інформатизації 2012 року уряд виділив 813,4 тис. грн. Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 813-р "Про затвердження переліку завдань (проектів) Національної програми інформатизації на 2012 рік, їх державних замовників та обсягів фінансування", опублікованому на сайті Кабінету Міністрів.

Зокрема, на забезпечення функціонування Національного реєстру електронних інформаційних ресурсів Держінформнауки виділено 390,4 тис. грн, 130 тис. грн - на здійснення заходів щодо впровадження Національної системи індикаторів розвитку інформаційного суспільства тощо.

Згідно з розпорядженням, обсяг фінансування визначено тільки для проектів інформатизації, які виконують у рамках бюджетної програми Держінформнауки, фінансування проектів інформатизації інших відомств у розпорядженні не визначено (зазвичай визначається іншими нормативними актами - УНІАН).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram