ГоловнаСуспільствоЖиття

Прокуратура вимагає від Костусєва відкрити одеські пляжі для людей

Пляжі "Курортний", "Аркадія" і "Дельфін" експлуатують без паспортів на відкриття та функціонування пляжу.

Прокуратура вимагає від Костусєва відкрити одеські пляжі для людей
Фото: veseliymakler.ru

Прокуратура Одеси вимагає від мера міста Олексія Костусєва зобов'язати підприємців-орендарів пляжів забезпечити відпочивальникам вільний доступ на території пляжів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури області.

У ньому зазначено, що прокуратура Одеси за дорученням прокуратури області провела перевірку фактів обмеження прав громадян на безкоштовне користування пляжами адміністраціями курортно-розважальних закладів, які здійснюють на пляжах господарську діяльність.

Співробітники відомства встановили, що, порушуючи правила облаштування й експлуатації пляжів Одеси, підприємці, які орендують території пляжів "Аркадія", "Відрада", "Чайка" та "Рив'єра", обмежують безкоштовний допуск відпочивальників.

Окрім того, пляжі "Курортний", "Аркадія" і "Дельфін" експлуатують без паспортів на відкриття та функціонування пляжу, які слід узгодити з органами держконтролю.

"За результатами перевірки 7 липня прокуратура Одеси на ім'я міського голови зробила подання з вимогою усунути виявлені порушення та притягнути до відповідальності посадових осіб виконкому Одеської міськради...", - наголошено в повідомленні облпрокуратури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram