ГоловнаСуспільствоЖиття

LB.ua розігрує планшет iPad2

Візьміть участь у конкурсі та станьте переможцем.

LB.ua розігрує планшет iPad2

Для тих із наших читачів, для кого Інтернет і соціальна мережа "ВКонтакті" давно вже стали звичною частиною побуту, і з метою популяризації соціальних мереж серед тих, хто поки що обходиться без них, наше видання проводить розіграш планшета iPad2!

У розіграші автоматично беруть участь усі користувачі нашої сторінки "ВКонтакті", а умови для участі максимально прості:

  1. "Підпишіться" на сторінку "Лівого Берега" "ВКонтакті", читайте і коментуйте наші матеріали у своїй стрічці новин.
  2. Опублікуйте на своїй сторінці "ВКонтакті" інформацію про нашу сторінку та розіграш.
  3. Агітуйте "підписатися" на нашу сторінку і взяти участь у розіграші своїх друзів, знайомих і колег і в такий спосіб наближайте дату розіграшу!

Тільки-но число постійних відвідувачів нашої сторінки "ВКонтакті" сягне 10 тисяч, редакція у випадковий спосіб вибере серед них того, кому дістанеться приз - планшет iPad2, який не потребує додаткового представлення.

Переможця буде запрошено до редакції "Лівого Берега" для вручення призу, а фото і відео церемонії опублікуємо на нашому сайті й наших сторінках у соціальних мережах.

Якщо обраний редакцією переможець з якихось причин упродовж тижня після надсилання йому повідомлення про виграш не зголоситься або відмовиться від призу, ми виберемо нового призера за тією самою схемою.

Редакція "Лівого Берега" бажає успіху всім нашим читачам - учасникам розіграшу!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram