ГоловнаСуспільствоПодії

Ялтинського архітектора посадили через вертолітний майданчик

Чиновник погодив виділення земділянки на південному березі Криму.

Ялтинського архітектора посадили через вертолітний майданчик
Фото: www.woman55plus.ru

Алуштинський суд 24 квітня засудив до 2,5 року позбавлення волі екс-заступника головного архітектора Ялтинської міської ради Рустема Мустафаєва за звинуваченням у незаконному виділенні землі під комунальною власністю - вертолітним майданчиком.

Про це повідомив представник прокуратури Криму.

Мустафаєв погодив виділення земділянки на

південному березі Криму 2009 року. Суд також заборонив колишньому чиновникові протягом двох років обіймати певні посади. Мустафаєва взяли під варту в залі суду.

2011 року суд визнав його винуватим у незаконному погодженні виділення близько 20 земельних ділянок на південному березі Криму і призначив умовне покарання.

Як повідомляли, в лютому Алуштинський міськсуд засудив до трьох років в'язниці умовно колишнього начальника управління містобудування, архітектури та регіонального розвитку Ялтинської міськради Володимира Приступу, обвинуваченого в незаконному виділенні трьох гектарів землі у Великій Ялті.

Збиток від передачі землі становив 9,9 млн гривень.

Нагадаємо, днями Дніпровська екологічна прокуратура порушила справи з приводу незаконної передачі 2008-го і 2010 року 154 га земель біля Дніпра в Бориспільському районі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram