ГоловнаПолітика

Пристайко став послом у Великобританії і Північній Ірландії

Зеленський звільнив із цієї посади Наталію Галібаренко.

Пристайко став послом у Великобританії і Північній Ірландії
Фото: Укринформ

Президент України Володимир Зеленський звільнив Наталію Галібаренко з посади посла України в Сполученому Королівстві Великобританії і Північної Ірландії та постійного представника України при Міжнародній морській організації (ІМО) і призначив на це місце ексвіцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Вадима Пристайка.

Відповідний указ №286/2020 від 20 липня опубліковано на сайті голови держави.

"Призначити Пристайка Вадима Володимировича Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії".

Галібаренко 25 вересня 2015 року указом №560 / 2015 президента України була призначена послом України у Великобританії, постійним представником при Міжнародній морській організації (англ. International Maritime Organization, IMO) за сумісництвом.

Нагадаємо, 4 червня Верховна Рада звільнила віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадима Пристайка.

Пристайко був міністром закордонних справ в уряді Олексія Гончарука з кінця серпня 2019 року по березень 2020 року. В уряді Дениса Шмигаля він перейшов на посаду віцепрем'єра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram