ГоловнаПолітика

ДБР цікавлять патріотичні медіа, а не канали Медведчука, - Княжицький

"Не правильно переслідувати "Прямий" лише за те, що цей канал є певною мірою опозиційний".

Телеканал "Прямий" займає об'єктивну проукраїнську позицію і ніколи не давав підстав для тиску й переслідувань з боку силових органів.

Про це в ефірі "Прямого" заявив народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Микола Княжицький.

"У студії "Прямого" завжди є представники держвлади, політики зі "Слуги народу". Тобто канал займає об'єктивну проукраїнську позицію. Тому не правильно переслідувати "Прямий" лише за те, що цей канал є певною мірою опозиційний, але відповідає стандартам.

Інше питання - чому не переслідують канали Медведчука. Хоча це абсолютне промивання мізків та спотворення інформації. Але наші силові органи цікавить саме "Прямий". А також інші медіа, які мають проукраїнський порядок денний, є патріотичними й підтримують незалежність України, її мову та культуру", - сказав політик.

Раніше стало відомо, що керівництво ДБР вимагало арештувати Прямий канал, щоб припинити його діяльність.

Нагадаємо, керівник слідчої групи ДБР Олег Корецький заявив, що фактичне керівництво Державного бюро розслідувань в особі Олександра Бабікова чинило тиск на слідчих з метою арештувати телеканал "Прямий".

Народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Ростислав Павленко наголосив на неприйнятності ситуації, коли "Прямий", який є лідером серед інформаційних телеканалів, знаходиться під ударом влади, через позицію, яку він транслює.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram