ГоловнаПолітика

Зеленський "серйозно думає" про висунення в президенти

"Схиляюся ... Рано про це говорити ... Але, думаю, можливо, так".

Зеленський "серйозно думає" про висунення в президенти
Фото: facebook.com/zelenskiy

Шоумен Володимир Зеленський заявив, що "серйозно думає" про висунення в президенти.

"Я про це думаю, дуже думаю... Схиляюся... Рано про це говорити... Але, думаю, можливо, так. Я про це дуже серйозно думаю і багато говорю з сім'єю", - сказав Зеленський в інтерв'ю журналістові Дмитру Гордону.

Шоумен пролив світло на деякі свої політичні погляди. Він розповів, наприклад, що виступає за переговори "хоч з чортом лисим", аби припинилася війна. При цьому він уточнив, що повинні бути росіяни, а не їхня окупаційна влада в ОРДЛО.

"[Переговори] з росіянами? Уявляю. І не думаю, що там повинен бути один лише Путін. Мені здається, група людей з України повинна зустрічатися з групою людей з Кремля. У Кремлі ж сидять ті, хто поставив цих, в "ДНР-ЛНР". Якби ці вирішували, треба було б з ними говорити, а так - який сенс? Треба з тими, хто вирішує".

"Йти туди війною? Я особисто проти: я не така людина. Можливо, я і жорсткий керівник у "Кварталі ", але тут я вважаю, що вся ця тема, всі ці шматки землі - це все про людське життя. І людське життя я поставив би на перше місце: "Ось наша мета - збережемо людей". Тому будь-який варіант "ми туди підемо армією" я відкидаю одразу", - сказав він.

Зеленський сказав, що розчарований усією нинішньою владою, в тому числі президентом Петром Порошенком. "Він - гарант, він - керівник, отже, на нього наголос найбільший. Так завжди. Головний з абзацу пишеться, тому перш за все увага на нього. Я не хочу так жити, як я живу... А що хорошого? Не бачу", - сказав він.

Нагадаємо, Зеленський - потенційний лідер на виборах президента в 2019 році. Його рейтинг на початок грудня перебуває в районі майже 15 відсотків. Більше - тільки в Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram