ГоловнаПолітика

Грановський про воєнний стан: ніхто відбирати майно і відстежувати дзвінки не буде

Нардеп закликав належно поінформувати населення.

Грановський про воєнний стан: ніхто відбирати майно і відстежувати дзвінки не буде
Александр Грановский
Фото: пресс-служба Александра Грановского

Народний депутат від БПП Олександр Грановський звернувся до депутатів Харківської міської ради з проханням роз'яснити жителям міста й області, що введення воєнного стану нічого в їхньому житті кардинально не змінює. Про це він написав у своєму "Фейсбуці".

"Учора зустрічався в Харкові з викладачами шкіл і лікарями. На особистому досвіді переконався в силі антидержавної і антилюдської пропаганди, спрямованої на досягнення єдиного результату - змусити городян нервувати і створити почуття ненависті стосовно всіх, хто заважає окремим горе-політикам заробляти свої електоральні дивіденди. Люди перебувають у повній впевненості, що їхні квартири вже сьогодні можуть відібрати для потреб армії, їхні діти вже зараз не зможуть виїхати за межі міста, на днях закриються школи і дитячі садки", - зазначив Грановський.

Тих, хто сіє паніку і поширює безглузді чутки, нардеп назвав "справжніми ворогами".

"Для жителів окремих областей, в яких запроваджено відповідний режим, нічого не змінилося на сьогодні, і, впевнений, не зміниться. Голосування Верховної Ради надало президентові можливість своєчасно реагувати у разі виникнення нових актів агресії, як на суші, так і на воді. І мова про ризики абсолютно конкретні, а не абстрактні. На поточний момент ніхто не обмежив ні свободи, ні права як харків'ян, так і жителів інших міст - крапка. Ніхто не відбирає майно, ніхто не відстежує дзвінки, ніхто нікого не зупиняє на кордоні, ніхто не закриває школи, ніхто і не збирався. Поінформувати населення і правильно пояснити те, що відбувається - наш спільний обов'язок", - зазначив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram