ГоловнаПолітика

Тимошенко заявила про готовність співпрацювати із Садовим, Гриценком і Вакарчуком

Нардеп запропонувала оцінювати підтримку політичних сил за результатами місцевих виборів.

Тимошенко заявила про готовність співпрацювати із Садовим, Гриценком і Вакарчуком
Фото: Александр Прокопенко

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила про відкритість до співпраці з партією «Самопоміч», Анатолієм Гриценком і Святославом Вакарчуком. Про це вона повідомила на прес-конференції у Львові.

«Ми готові до співпраці з партією «Самопоміч», зі Святославом Вакарчуком, якщо він піде у політику, із «Громадянською позицією» Анатолія Гриценка. Ми прагнемо об’єднати в роботі на Україну всі демократичні сили. Ми прагнемо створити спільну, сильну національну команду з правильною стратегією та з результатом, який буде не на папері, не у звітах, не в пропагандистських сюжетах, а так, щоб люди відчули на власному досвіді, що країна змінюється. І тоді люди почнуть повертатися до України. Ось це буде адекватна оцінка змін», - впевнена лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко запропонувала оцінювати підтримку політичних сил за результатами місцевих виборів.

«За результатами останніх місцевих виборів у квітні наша команда отримала понад 35% депутатів на виборах в ОТГ, - нагадала вона і зауважила, що це і є соцдослідженням електоральних настроїв в країні. - Це свідчить про те, що і на президентських, і на парламентських виборах наша команда здобуде перемогу».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram