ГоловнаПолітика

СБУ відповідає обшуками на боротьбу Гройсмана з контрабандою, - Ткачук

СБУ відповідає обшуками на боротьбу Гройсмана з контрабандою, - Ткачук
Геннадий Ткачук

Сьогоднішні обшуки в квартирі голови вінницького ГУ ДФС Руслана Осмоловського пов'язані з бажанням силових структур помститися прем'єр-міністру Володимиру Гройсману за масштабну боротьбу проти контрабанди.

Про це заявив народний депутат Геннадій Ткачук.

"Ситуація з обшуками у вінницькій ДФС - це відповідь силовиків на масштабну боротьбу проти контрабанди, яку почав Гройсман. Справу проти керівника вінницької ДФС Руслана Осмоловського було відкрито в 2016 році. За цей час вже тричі у нього влаштовували маски-шоу, але нічого не було знайдено. Адже справа повністю вигадана. Силовики по суті і сьогодні нічого не знайшли - вилучили кредитні картки, телефон. Я вважаю, що сьогоднішні дії - це спроба залякати фіскальну службу.

Команда прем'єра розпочала масштабну боротьбу з корупцією на митниці, яку "кришували" певні клани силовиків. У відповідь ми бачимо пресинг керівників ДФС. Реанімуються старі, сфабриковані справи, які використовуються як привід для обшуків, затримань та інших силових акцій. І я прогнозую, що це не остання акція залякування", - вважає депутат.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ повідомили про обшуки, які підрозділ "К" СБУ проводить у керівників вінницької ДФС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram