ГоловнаПолітика

Порошенко зі скандалом звільнив голову Татарбунарського району Одеської області

Президент заявив, що чиновник перешкоджає інвестиціям.

Порошенко зі скандалом звільнив голову Татарбунарського району Одеської області
Фото: EPA/UPG

Президент Петро Порошенко звільнив голову Татарбунарської райадміністрації Олександра Кривенка.

Про це він сказав під час поїздки в Одеську область.

"У Татарбунарському районі Одеської передбачалося ще в грудні минулого року передати в оренду земельну ділянку інвесторові під будівництво об'єктів альтернативної енергетики - сонячної електростанції. Однак сьогодні, через півроку, підприємство не тільки не почало будівельні роботи, воно навіть землю в оренду не отримало. А все тому, що голова Татарбунарської райдержадміністрації з невідомих причин не укладає вже півроку відповідної угоди з підприємством, хоча є відповідне розпорядження голови обласної державної адміністрації", - обурився Порошенко.

"Якщо чиновники на місцях дозволяють собі створювати перешкоди інвесторам на догоду якимось своїм інтересам - реакція повинна бути вкрай жорсткою. Саме тому, за поданням голови Одеської обласної державної адміністрації, я підписав розпорядження про звільнення із займаної посади голови Татарбунарської райдержадміністрації", - сказав він.

Нагадаємо, восени минулого року президент повернув собі право призначати і звільняти голів місцевих державних адміністрацій без конкурсу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram