ГоловнаПолітика

Біля будинку Авакова влаштували акцію через знесення наметів біля Ради

На пікет вийшли кілька десятків прихильників Саакашвілі.

Біля будинку Авакова влаштували акцію через знесення наметів біля Ради
Фото: facebook.com/Ruhnovihsyl

Кілька десятків автомобілів взяли участь в автопробігу з Києва до дому міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Учасники акції - кілька десятків прихильників "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі - таким чином вирішили висловити протест проти розгону представниками МВС наметового містечка під будівлею Верховної Ради 3 березня, повідомляє "Укрінформ".

Автопробіг стартував о 12:00 від станції метро "Мінська". Його учасники влаштувалися біля огорожі будинку, в якому, за інформацією організаторів акції, живе глава МВС, і провели пікет з вимогою відставки.

Кілька тижнів тому така ж акція проходила під будинком генерального прокурора Юрія Луценка, у нього вимагали звільнити члена партії "Рух нових сил" Северіона Дангадзе. За версією слідства, Дангазде виступав парламентером і посередником під час передавання грошей Саакашвілі від довіреної особи бізнесмена Сергія Курченка, який переховується в Росії.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав пікет партії "Рух нових сил" біля будинку Луценка "цирком-шапіто" і "побутовим тероризмом". Він заявив, що людина має право відчувати себе вдома спокійно незалежно від свого статусу, і порадив незадоволеним роботою чиновників приходити до них на роботу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram