ГоловнаПолітика

Путін визнав постачання російських боєприпасів на Донбас

"Я коли про це думаю, на мене це справляє сильне враження".

Путін визнав постачання російських боєприпасів на Донбас
Владимир Путин
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін фактично визнав, що Росія постачає боєприпаси на Донбас.

"Сьогоднішнє керівництво України говорить мені, що від боєприпасів, які надходять з Росії, гинуть військовослужбовці української армії. Я коли про це думаю, на мене це справляє сильне враження. Я вважаю насправді, що там усі наші. Але мені завжди хочеться запитати, від яких снарядів і куль гинуть мирні громадяни Донбасу. Треба говорити про те, як припинити все це, як досягти миру, а не про боєприпаси ", - сказав Путін у фільмі телеведучого Володимира Соловйова "Миропорядок 2018". Фільм розміщено на сторінці Соловйова у "ВКонтакте".

Говорячи про події Євромайдану, Путін заявив, що на Заході "мусили розуміти", що це відбувається поруч з російським кордоном, а в Україні багато людей, які пов'язують себе з Росією.

"Заради чого все це зараз відбувається? Заради злиднів? Заради нелегальної роботи з використанням туристичних віз?" - заявив він.

Нагадаємо, в цьому ж фільмі Путін заявив, що Москву могли свідомо підвести до анексії Криму, і поскаржився на те, що США обдурили його під час Євромайдану, домігшись, щоб Віктор Янукович не застосував армію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram